РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (104)Журнали та продовжувані видання (37)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л873$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Драк М.  Фірма Бачевських у Львові і розвиток лікеро-горілчаної промисловості в Галичині (1782 - 1939). — Л., 2004
2.

Чебаков Р. М. Експериментальна установка для дослідження фазової рівноваги рідина - пара системи етанол - вода при тиску, вищому за атмосферний. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Ловягін О. М. Механізм прооксидантної дії аскорбінової кислоти у водно-спиртових розчинах. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Ловягін О. М. Вплив кротонового альдегіду на якість спирту та лікеро-горілчаної продукції. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Попова В. М. Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07. — К., 1999
6.

Кузьмін О. В. Удосконалення процесів виробництва горілки з метою стабілізації показників якості : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2009
7.

Кузьмин О. В. Водка: технология, качество, инновации : монография. — Донецк, 2011
8.

Матко С. В. Дослідження і обгрунтування закономірностей осідання завислих частинок після оброблення купажу палигорськітом. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Матко С. В. Дослідження фізико-хімічних показників обробленого палигорськітом яблучного соку. — 2010 // Харч. пром-сть.
10.

Матко С. В. Моделювання і оптимізація процеса адсорбційного очищення купажу палигорськітом. — 2010 // Харч. пром-сть.
11.

Матко С. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення купажу палигорськітом. — 2010 // Технологія і техніка друкарства.
12.

Кукла А. Л. Импедансный анализатор для идентификации марок водно-спиртовых напитков. — 2012 // Технология и конструирование в электрон. аппаратуре.
13.

Чепель Н.  Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". — 2012 // Товари і ринки.
14.

Чепель Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
15.

Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
16.

Шматкова Г. К. Формування собівартості продукції спиртового виробництва в умовах інноваційного розвитку // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
17.

Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
18.

Олійник С. І. Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2012
19.

Крестьянполь Л. Ю. Інформаційні технології в оптимізаційному синтезі захисної системи паковання алкогольної продукції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — Львів, 2014
20.

Янчевский В. Я. Экономические и технологические аспекты проблемы развития спиртовой и ликеро-водочной промышленности Украины // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 10.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського