Пошуковий запит: (<.>U=Л88-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шморгун В. В. Исследование процесса получения сухих солей из минеральных вод сушкой распылением. — 2000 // Пром. теплотехника.
|
2. |
Строй А. М. Використання пелобішофіту як екологічно чистого екстрагента в технології отримання пектиновмісних харчових екстрактів. — 2007 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Чмиленко Ф. О. Ідентифікація барвників в напоях методом високоефективної рідинної хроматографії. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
4. |
Остапенко В. В. Технологія та апаратура для одержання кремнієвої питної води. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
5. |
Михайленко В. Г. Мембранно-сорбційна підготовка води для напоїв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1998
|
6. |
Осипова Л. А. Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв : автореф. дис... д-ра техн. наук. — О., 2007
|
7. |
Прибильський В. Л. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.07. — К., 2004
|
8. |
Осіпчук Н. В. Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — К., 2003
|
9. |
Ткаченко М. Г. Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — Ялта, 2001
|
10. |
Кожухар В. В. Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва : монографія. — Полтава, 2008
|
11. |
Гончарук В. В. Характеристика устойчивости к соединениям хлора микроорганизмов в воде по культурально-морфологическим признакам // Химия и технология воды. - 2014. - 36, № 1.
|
12. |
Капліна Т. В. Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
|
13. |
Ларіна М. В. Використання місцевої рослинної сировини для створення безалкогольних напоїв // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 1.
|
14. |
Прибильський В. Л. Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
|
15. |
Карпутіна М. В. Нешкідливі технології у виробництві безалкогольних напоїв з натуральної рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
|
16. |
Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
|
17. |
Oliynyk S. Influence of shungite treatment methods on its absorption properties and on water treatment quality for beverages production // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
|
18. |
Миронов Д. А. Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
|
19. |
Oliynyk S. Influence of shungite treatment methods on its absorption properties and on water treatment quality for beverages production // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
|
20. |
Кардашева М. В. Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности : Дис...канд. хим. наук: 02.00.23. — К., 1995
|
| |