РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (15)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л91-309-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
26
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Пилипенко Л. М.
Біохімічний скринінг формування стабільності полідисперсних рослинних харчових систем тривалого зберігання
//
Укр. біохім. журн.
. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
2.
Кононученко В. В.
Вплив умов зберігання картоплі на якість чипсів
//
Вісн. аграр. науки
. - 2003. - № 5.
3.
Турбін В. О.
Наукове обгрунтування технології зберігання та забезпечення якості основної плодоовочевої продукції
: Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.03. — Херсон, 2004
4.
Золотухіна Л. М.
Епіфітна мікобіота плодів яблуні
//
Вісн. аграр. науки
. - 2008. - № 5.
5.
Безменнікова В. М.
Обгрунтування використання нових антиоксидантних препаратів для зберігання плодів абрикоса
: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2010
6.
Прісс О. П.
Динаміка вмісту фенольних речовин у плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
7.
Потапов С. Г.
Математична модель дихання яблук з урахуванням динаміки концентрації етилену
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Жукова В. Ф.
Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій
: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2012
9.
Євлаш В. В.
Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 46.
10.
Решетюк В. М.
Дослідження процесів в технологічному комплексі по озонуванню плодоовочевої продукції
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2013. - Вип. 13, т. 4.
11.
Колтунов В.
Теплоємність зимових сортів груші при зберіганні
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 1.
12.
Степаненко Д. С.
Дослідження збереження вітаміну C в плодах дині при тривалому зберіганні
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 3/10.
13.
Колтунов В.
Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 1.
14.
Бородай И. И.
Анализ методов и устройств контроля дыхания плодов при воздействии на них электромагнитного излучения
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 175.
15.
Бородай И. И.
Биохимические и биофизические основы хранения плодов
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 176.
16.
Сердюк М. Є.
Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 1/10.
17.
Прісс О. П.
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
18.
Сердюк М. Є.
Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
19.
Ямборко Г. В.
Хемотаксономічні особливості та плазмідні профілі аеробних та факультативно-анаеробних спороутворювальних бактерій з овочевої продукції
//
Мікробіологія і біотехнологія
. - 2017. - № 1.
20.
Сердюк М. Є.
Розвиток захворювань плодів мікробного походження при їх зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 3/11.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського