РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пилипенко Л. М. Біохімічний скринінг формування стабільності полідисперсних рослинних харчових систем тривалого зберігання // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
2.

Кононученко В. В. Вплив умов зберігання картоплі на якість чипсів // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 5.
3.

Турбін В. О. Наукове обгрунтування технології зберігання та забезпечення якості основної плодоовочевої продукції : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.03. — Херсон, 2004
4.

Золотухіна Л. М. Епіфітна мікобіота плодів яблуні // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 5.
5.

Безменнікова В. М. Обгрунтування використання нових антиоксидантних препаратів для зберігання плодів абрикоса : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2010
6.

Прісс О. П. Динаміка вмісту фенольних речовин у плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
7.

Потапов С. Г. Математична модель дихання яблук з урахуванням динаміки концентрації етилену. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Жукова В. Ф. Удосконалення технології зберігання плодів томата за використання антиоксидантних композицій : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2012
9.

Євлаш В. В. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
10.

Решетюк В. М. Дослідження процесів в технологічному комплексі по озонуванню плодоовочевої продукції // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 4.
11.

Колтунов В. Теплоємність зимових сортів груші при зберіганні // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
12.

Степаненко Д. С. Дослідження збереження вітаміну C в плодах дині при тривалому зберіганні // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10.
13.

Колтунов В. Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
14.

Бородай И. И. Анализ методов и устройств контроля дыхания плодов при воздействии на них электромагнитного излучения // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 175.
15.

Бородай И. И. Биохимические и биофизические основы хранения плодов // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 176.
16.

Сердюк М. Є. Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 1/10.
17.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
18.

Сердюк М. Є. Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
19.

Ямборко Г. В. Хемотаксономічні особливості та плазмідні профілі аеробних та факультативно-анаеробних спороутворювальних бактерій з овочевої продукції // Мікробіологія і біотехнологія. - 2017. - № 1.
20.

Сердюк М. Є. Розвиток захворювань плодів мікробного походження при їх зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського