РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л944<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Федорова Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
2.

Гніцевич В. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м'якоті гарбуза // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
3.

Тищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
4.

Притульська Н. В. Термогравіметричне дослідження рибо-рослинних напівфабрикатів з нативних та бланшованих тканин бичка азовського і пшеничних висівок // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11.
5.

Федорова Д. Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання в харчових технологіях // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
6.

Романенко Р. Метод експрес-діагностики рибних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2021. - № 2.
7.

Менчинська А. А. Удосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Одеса, 2018
8.

Nykyforov R. Effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 3.
9.

Дітріх І. В. Рибоовочеві шніцелі функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
10.

Сидоренко О. Формування споживних властивостей рибних напівфабрикатів із додаванням креветки // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 4.
11.

Федорова Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2016. - № 2.
12.

Маєвська Т. М. Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
13.

Федорова Д. Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
14.

Федорова Д. Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів // Техн. науки та технології. - 2016. - № 3.
15.

Бреславець Т. В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2004
16.

Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
17.

Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
18.

Дончевська Р. С. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
19.

Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ: Малахін О.О., 2013
20.

Козлова С. Л. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2012
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського