РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (15)
Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л944<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
21
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Слащева А. В.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
2.
Гринченко Н. Г.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
3.
Бреславець Т. В.
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2004
4.
Дончевська Р. С.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
5.
Дончевська Р.
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти
. — 2012 //
Товари і ринки
.
6.
Козлова С. Л.
Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2012
7.
Гринченко Н. Г.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
: монографія. — Харків: ХДУХТ: Малахін О.О., 2013
8.
Маєвська Т. М.
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
9.
Федорова Д.
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 2.
10.
Федорова Д.
Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
//
Техн. науки та технології
. - 2016. - № 3.
11.
Федорова Д.
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
//
Товари і ринки
. - 2016. - № 2.
12.
Притульська Н. В.
Термогравіметричне дослідження рибо-рослинних напівфабрикатів з нативних та бланшованих тканин бичка азовського і пшеничних висівок
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 6/11.
13.
Федорова Д.
Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання в харчових технологіях
//
Техн. науки та технології
. - 2017. - № 4.
14.
Тищенко В. І.
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
15.
Федорова Д.
Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 3.
16.
Гніцевич В.
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м'якоті гарбуза
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 4.
17.
Дітріх І. В.
Рибоовочеві шніцелі функціонального призначення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 6.
18.
Сидоренко О.
Формування споживних властивостей рибних напівфабрикатів із додаванням креветки
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2019. - № 4.
19.
Nykyforov R.
Effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 3.
20.
Романенко Р.
Метод експрес-діагностики рибних напівфабрикатів
//
Товари і ринки
. - 2021. - № 2.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського