Пошуковий запит: (<.>U=Л955.4$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Касьянова Н. О. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
2. |
Сабадош Г. О. Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011
|
3. |
Романченко С. В. Розробка технології напою кисломолочного для дитячого харчування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — О., 2013
|
4. |
Золовська О. В. Розробка технологій молочно-рослинних десертів профілактичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2013
|
5. |
Соломон А. М. Розробка технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Одеса, 2014
|
6. |
Dzyuba N. Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11.
|
7. |
Дейниченко Л. Г. Технологія та якість збитих десертів на основі молочно-білкового концентрату // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
8. |
Solomon A. Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
|
9. |
Pavlyuk R. Development of nanotechnologies for curd dessеrts and fruit and vegetable cryo-additives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 3/11.
|
10. |
Соломон А. М. Обгрунтування складу і розроблення технологій десертних ферментованих продуктів функціонального призначення з використанням рослинних наповнювачів // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27.
|
11. |
Кузьмик У. Г. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2018
|
12. |
Kuzmyk U. Determining the effect of apple and banana powders dried by sublimation on the quality indicators of a sour milk dessert during storage // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 3/11.
|
13. |
Polishchuk G. Analysis of the nature of the composition substances of sour-milk dessert with plant-based fillers // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 6/11.
|
14. |
Кузьмик У. Г. Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|