РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (101)Автореферати дисертацій (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 86
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Рудавська Г. Б. Харчові концентрати : Підруч. — К., 2001 - (Сер. "Товарознавство").
2.

Гайдар Н. М. Сухі продукти функціонального призначення для дитячого харчування, збагачені компонентами рослинного походження. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Волчко А.  Проблема псування м'яких бульйонних брикетів. — 2005 // Упаковка.
4.

Шаркова Н. А. Исследование массообменных процессов при ферментативном гидролизе пищевых белков с целью разработки технологии производства гипоаллергенных продуктов. — 2007 // Пром. теплотехника.
5.

Шульга О. С. Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Вишемирська С. В. Аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників продукту за допомогою байєсовських мереж. — 2008 // Систем. технології.
7.

Левченко Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів. — 2008 // Харч. пром-сть.
8.

Шульга О. С. Нові продукти харчування на основі картоплі: (огляд). — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Єгорова А. В. Технологічні основи виробництва зернових функціональних продуктів харчування. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005
12.

Пузік Л. М. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03. — К., 2000
13.

Станевський О. Л. Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 1999
14.

Голуб Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2001
15.

Гріщенко Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
16.

Кобилінська О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2000
17.

Шульга О. С. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2009
18.

Трощий Т. В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
19.

Аннєнкова Н. Б. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2009
20.

Заремба П. О. Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.09. — Донецьк, 2000
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського