Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 86
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Рудавська Г. Б. Харчові концентрати : Підруч. — К., 2001 - (Сер. "Товарознавство").
|
2. |
Гайдар Н. М. Сухі продукти функціонального призначення для дитячого харчування, збагачені компонентами рослинного походження. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Волчко А. Проблема псування м'яких бульйонних брикетів. — 2005 // Упаковка.
|
4. |
Шаркова Н. А. Исследование массообменных процессов при ферментативном гидролизе пищевых белков с целью разработки технологии производства гипоаллергенных продуктов. — 2007 // Пром. теплотехника.
|
5. |
Шульга О. С. Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Вишемирська С. В. Аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників продукту за допомогою байєсовських мереж. — 2008 // Систем. технології.
|
7. |
Левченко Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
8. |
Шульга О. С. Нові продукти харчування на основі картоплі: (огляд). — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Єгорова А. В. Технологічні основи виробництва зернових функціональних продуктів харчування. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
10. |
Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005
|
12. |
Пузік Л. М. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03. — К., 2000
|
13. |
Станевський О. Л. Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 1999
|
14. |
Голуб Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2001
|
15. |
Гріщенко Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
16. |
Кобилінська О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2000
|
17. |
Шульга О. С. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2009
|
18. |
Трощий Т. В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
|
19. |
Аннєнкова Н. Б. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2009
|
20. |
Заремба П. О. Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.09. — Донецьк, 2000
|
| |