РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л974$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Голуб Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2001
2.

Лисий О. В. Розробка рецептури концентрату киселю на основі каркаде // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
3.

Гніцевич В. А. Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
4.

Рудавська Г. Фізіологічна ефективність напоїв антистресової дії із молочно-цикорних концентратів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
5.

Grek O. Biological value in milk-protein concentrates with malt ingredients // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 3.
6.

Grek O. Polyphenolic compounds transition into protein-plant concentrates during the deposition of milk proteins by Plantago major L. // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
7.

Grek O. Polyphenolic compounds transition into protein-plant concentrates during the deposition of milk proteins by Plantago major L. // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
8.

Хахалєва І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Київ, 2019
9.

Skuibida V. Quality indicators of multicomponent dairy-vegetable concentrates // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського