Пошуковий запит: (<.>U=Р123.028<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Kapustian A. Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
|
2. |
Котов А. Г. Питання введення до Державної Фармакопеї України нової редакції статті "Дієтичні добавки" // Фармаком. - 2019. - № 4.
|
3. |
Гоцуля А. С. Аналіз ринку дієтичних добавок, що впливають на органи дихання // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2019. - 12, № 3.
|
4. |
Гоцуля А. С. Аналіз ринку дієтичних добавок, що впливають на органи дихання // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2019. - 12, № 3.
|
5. |
Зупанець І. А. Ефективність та переносимість дієтичної добавки "Альцинара" у суб'єктів з гіперхолестеринемією: лабораторна складова клінічного випробування // Клініч. фармація. - 2018. - 22, № 4.
|
6. |
Kruhlova O. Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood" // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
|
7. |
Котов А. Г. Питання введення до Державної Фармакопеї України нової редакції статті "Дієтичні добавки" // Фармаком. - 2019. - № 4.
|
8. |
Кузнецова О. М. Вдосконалення системи контролю якості та безпеки дієтичних добавок : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01. — Київ, 2020
|
9. |
Цихановська І. В. Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2019
|
10. |
Головко Т. М. Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2019
|
11. |
Maslov O. Yu. The study of the qualitative composition and the quantitative content of phenolic compounds in dietary supplements with lingonberry // Журн. орган. та фармацевт. хімії. - 2021. - 19, вип. 4.
|
12. |
Kapustian A. Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
|
13. |
Кузнецова О. М. Вивчення та аналіз ситуації щодо споживання дієтичних добавок населенням України // Мед. перспективи. - 2020. - 25, № 3.
|
14. |
Капустян А. І. Наукові основи розробки функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20. — Одеса, 2021
|
15. |
Сімахіна Г. О. Дієтичні добавки: сучасні підходи до створення та місце у системі здорового харчування // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
|
16. |
Bondarev E. V. The frigoprotective effect of "Glucosamine C-BCPP" dietary supplement and the role of its components // Вісн. фармації. - 2016. - № 2.
|
17. |
Даниленко А. Л. Оценка показателей качества и безопасности йод-полифруктозана методом хемилюминесцентного анализа // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 2.
|
18. | Нутранекст ІММУКЕЙР для підтримки захисних сил організму // Укр. мед. часоп.. - 2017. - № 5.
|
19. | Харчові добавки: віддалена загроза // Довкілля та здоров'я. - 2013. - № 1.
|
20. |
Рендюк Т. Д. Минеральные вещества в составе биологически активных добавок к пище. Особенности применения в медицине // Фітотерапія. - 2012. - № 3.
|
| |