РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (95)Журнали та продовжувані видання (9)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 62
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
2.

Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів. — Л., 2000
3.

Циганенко О. І. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології. — К.: Чорнобильінтерінформ, 1998
4.

Цыганенко О. И. Эколого-гигиенический мониторинг пищевых токсикантов. — Черкассы, 1997
5.
Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні; Законодавчі та нормативні документи ветеринарної медицини : Допов. 2003 р. — Л.: Леонорм, 2004 - (Нормат. база п-ва).
6.
Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля. — Біла Церква, 2004
7.
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування". — К., 2003
8.

Дроков В. Г. Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю : Конспект лекцій. — К., 2004
9.

Рудавська Г. Б. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів : Підруч. — К., 2003
10.
Система НАССР : Довід. — Л.: Леонорм, 2003 - (Норм. база п-ва).
11.
Сучасні проблеми неоекології : Зб. студент. наук. пр. — Х., 2004
12.

Некос А. Н. Экология и проблемы безопасности товаров народного потребления. — Х., 2001
13.

Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Вища шк., 2005
14.

Дубініна А. А. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підруч. для студ. ВНЗ. — К.: Професіонал, 2007
15.

Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. — Д., 2006
16.

Матвієнко Д. Г. Застосування радіохемічного методу аналізу для визначення біоіндикаторів радіоактивного забруднення харчової продукції Черкаського регіону. — 2003 // Укр. радіол. журн.
17.

Янишева Н. Я. Нормування вмісту бенз(а)пірену у продуктах харчування. — 2003 // Лікар. справа.
18.

Проданчук М. Г. Токсиколого-гігієнічні основи безпечності харчових продуктів. — 2002 // Журн. Акад. мед. наук України.
19.

Смірнов В. С. Оперативний контроль іонів металів у рідинах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Сухарева О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчій сировині та питній воді. — 2005 // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського