Пошуковий запит: (<.>U=Р123.85$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Билко Т. Н. Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1994
|
2. |
Билко Т. Н. Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1994
|
3. |
Билко Т. Н. Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1994
|
4. |
Билко Т. Н. Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1994
|
5. |
Бондарик З. О. Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 1998
|
6. |
Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
|
7. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
|
8. |
Савченко Ю. І. Вміст нітратів, радіонуклідів, солей важких металів у молоці корів // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 8.
|
9. |
Гаргер Є. К. Радіоекологічний моніторинг територій сільськогосподарського виробництва Українського Полісся // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 9.
|
10. |
Глазко Г. В. Нуклеотидная эволюция хозяйственно-ценных генов на примере каппа-казеина // Доп. НАН України. - 2002. - № 10.
|
11. |
Левитська Н. Г. Харчова і біологічна цінність сухого таблеткового продукту "Лактовіт білковий" // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 3.
|
12. |
Ярошенко Ф. О. Підвищення ефективності виробництва продуктів птахівництва // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 1.
|
13. |
Окишев А. Н. Ионометрическое определение нитратов в молоке. — 2006 // Хім. пром-сть України.
|
14. |
Федорук Р. С. Біологічна цінність і якість молока в контексті техногенного забруднення природного середовища та екологічної безпеки // Біологія тварин. - 2007. - 9, № 1/2.
|
15. |
Маменко О. М. Екологічні проблеми тваринництва // Агроекол. журн.. - 2007. - № 4.
|
16. | Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів : Довід. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007 - (Європ. вибір України).
|
17. |
Власенко В. В. Санітарно-епідеміологічна експертиза молока і молочних продуктів : навч. посіб. — Вінниця: ПП "Едельвейс і К", 2008
|
18. |
Варакіна О. О. Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротином. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
19. |
Ковбасенко В. М. Сучасні методи контролю якості продукції тваринництва в процесі виробництва : навч. посіб. — О.: ТЕС, 2010
|
20. | Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. — К.: Біопром, 2011
|
| |