РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (57)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.85$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Kocatepe D. Microbiological investigation of wild, cultivated mussels (Mytilus galloprovincialis L. 1819) and stuffed mussels in Sinop - Turkey // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
2.

Varynskyi B. O. Quantitative analysis of piperidin-1-ium {[5-(2-furyl)-4-phenyl-4H-1,2,4-triazol-3-yl]thio}acetate, substance of the veterinary drug "Tryfuzol", in poultry meat by LC-DAD-MS // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2015. - № 2.
3.
Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів : Довід. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007 - (Європ. вибір України).
4.

Стецько Т. І. Ідентифікація небезпеки та попередня оцінка ризику, як початкові етапи аналізу ризику розвитку антибіотикорезистентності у людей, як наслідок застосування антимікробних препаратів продуктивним тваринам : (огляд) // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2017. - Вип. 18, N 2.
5.

Варакіна О. О. Біологічна дія йогуртів із стабілізованим бета-каротином. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
6.

Федорук Р. С. Біологічна цінність і якість молока в контексті техногенного забруднення природного середовища та екологічної безпеки // Біологія тварин. - 2007. - 9, № 1/2.
7.

Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
8.

Ломова Н. Н. Біомаса Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium longum у молочному середовищі з обніжжям бджолиним // Biotechnologia Acta. - 2015. - 8, № 1.
9.

Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
10.
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. — К.: Біопром, 2011
11.

Калюжна О. С. Вивчення деяких властивостей функціонального продукту харчування кумису // Ліки України. - 2015. - № 5.
12.

Бабій В. Ф. Вивчення розподілу наносрібла в харчових яйцях перепелів при пероральному надходженні засобу наносрібла // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2015. - Вип. 24, кн. 3.
13.

Лінійчук Н. В. Визначення залишкових кількостей тетрациклінів у продуктах тваринного походження // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1.
14.

Бережний В. В. Використання кисломолочних продуктів функціонального харчування у практиці лікарів-педіатрів та лікарів загальної практики - сімейних лікарів // Соврем. педиатрия. - 2015. - № 8.
15.

Савченко Ю. І. Вміст нітратів, радіонуклідів, солей важких металів у молоці корів // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 8.
16.

Чернюшок О. А. Вплив сироватки молочної, що підлягала дії електроіскрових розрядів, на гомеостаз організму та працездатність білих щурів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
17.

Хоменко І. М. Гігієнічна оцінка використання нанорозмірних систем для дезактивації радіоактивно забруднених продуктів харчування у віддалений період після Чорнобильської катастрофи // Сімейна медицина. - 2014. - № 5.
18.

Поліщук Т. В. Гігієнічна оцінка молока та кисломолочних продуктів і визначення їх ролі в забезпеченні дитячого населення мікронутрієнтами : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01. — К., 2012
19.

Кухтин М. Д. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
20.

Якубчак О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) : [навч. посіб.]. — Київ: Компринт, 2016 - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. гігієна, санітарія і експертиза).
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського