РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Журба І. О. Дослідження основних питань розвитку м'ясної промисловості в Україні. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
2.

Сосновська О. О. Ефективність функціонування м'ясопродуктового підкомплексу та напрями його розвитку. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
3.

Солодкий В. Є. Тенденції розвитку м'ясопереробної промисловості України. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Гончарук А.  Забезпечення ефективності виробництва м'яса в Україні. — 2009 // Економіка України.
5.

Журба І. О. Розвиток виробництва м'ясопродуктів на підприємствах переробної промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.02. — Д., 2002
6.

Мазуренко О. В. Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.02. — К., 2003
7.

Заремба П. О. Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України : автореф. дис... д-ра екон. наук. — Донецьк, 2008
8.

Кундєєва Г. О. Проблеми продовольчої безпеки: галузевий підхід. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Лановська Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництва і споживання м'ясопродуктів. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Маньковський А. Я. Реалізація та переробка забійних тварин : монографія. — К.: Інтерконтиненталь-Україна, 2013
11.

Шибунько В. В. Формування механізмів організаційно-економічного розвитку м'ясопродуктового підкомплексу аграрної сфери : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Херсон, 2013
12.

Гузєв І. В. Рівень виробництва та споживання м'яса в країнах світу // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 3.
13.

Kovtun V. A. Stages of beef production control // Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2017. - № 3.
14.

Kovalchuk N. O. Modeling of the optimal structure of meat processing enterprises // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2019. - Вип. 4.
15.

Kovalchuk N. O. Modeling of the optimal structure of meat processing enterprises // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2019. - Вип. 4.
16.

Bogatko N. M. Determination of the security criterion in the content of conventional animals by the improved horizontal method of Listeria monocytogenes detection // Біологія тварин. - 2019. - 21, № 3.
17.

Кундєєва Г. О. Розвиток м'ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
18.

Власенко І. М'ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи // Товари і ринки. - 2021. - № 4.
19.

Ніколін П. О. М'ясопереробна галузь у системі стратегічного розвитку економіки : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Херсон, 2011
20.

Ніколін П. О. М'ясопереробна галузь у системі стратегічного розвитку економіки : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Херсон, 2011
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського