РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л834$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Сирохман І. В. Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Григоренко О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2000
3.

Антонюк І. Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2002
4.

Шевчук О. Ю. Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
5.

Бондаренко Ю. В. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2009
6.

Федорова Д. Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість // Товари і ринки. - 2021. - № 3.
7.

Hutu D. Effects of the sugar and fat substitution on the rheological properties of the pie dough // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 3.
8.

Bilyk O. Effect of complex baking improver on prolonging freshness of bakery products with reduced salt content // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 4.
9.

Карпик Г. В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2022. - 5, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського