РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (38)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Євлаш В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
2.

Погожих М. І. Технологія м'ясних січених виробів, збагачених гемовим залізом. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Євлаш В. В. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2009
4.

Євлаш В. В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
5.

Коваленко В. О. Мікробіологія молока і молочних продуктів : навч. посіб. — Х., 2011
6.

Євлаш В. В. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання : навч. посіб. — Х., 2011
7.

Євлаш В. В. Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
8.

Малафєєв М. Т. Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
9.

Євлаш В. В. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
10.

Погожих М. І. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти // Наука та інновації. - 2013. - № 4.
11.

Євлаш В. В. Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
12.

Александров О. В. Розробка рецептури сиркового десерту "Слоненя" з використанням харчової добавки "Магнетофуд" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
13.

Цихановська І. В. Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнетофуд" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
14.
Біохімія плодів та овочів : навч. посіб. — Мелітополь: Люкс, 2019
15.

Товма Л. Ф. Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Mаса для формування" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
16.
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колект. монографія. — Харків: НА НГУ, 2020
17.

Осецький О. І. Низькотемпературна екстракція ліпідних фракцій з рослинної сировини за допомогою зріджених хладонів // Проблеми кріобіології і кріомедицини. - 2023. - 33, № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського