Пошуковий запит: (<.>A=Євлаш В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. |
Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
|
2. |
Погожих М. І. Технологія м'ясних січених виробів, збагачених гемовим залізом. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Євлаш В. В. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2009
|
4. |
Євлаш В. В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
|
5. |
Коваленко В. О. Мікробіологія молока і молочних продуктів : навч. посіб. — Х., 2011
|
6. |
Євлаш В. В. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання : навч. посіб. — Х., 2011
|
7. |
Євлаш В. В. Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
8. |
Малафєєв М. Т. Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
9. |
Євлаш В. В. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
|
10. |
Погожих М. І. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти // Наука та інновації. - 2013. - № 4.
|
11. |
Євлаш В. В. Розробка науково обгрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
|
12. |
Александров О. В. Розробка рецептури сиркового десерту "Слоненя" з використанням харчової добавки "Магнетофуд" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
13. |
Цихановська І. В. Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнетофуд" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
|
14. | Біохімія плодів та овочів : навч. посіб. — Мелітополь: Люкс, 2019
|
15. |
Товма Л. Ф. Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Mаса для формування" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
16. | Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колект. монографія. — Харків: НА НГУ, 2020
|
17. |
Осецький О. І. Низькотемпературна екстракція ліпідних фракцій з рослинної сировини за допомогою зріджених хладонів // Проблеми кріобіології і кріомедицини. - 2023. - 33, № 1.
|