РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Арсеньєва Л. Ю. Розроблення програмного комплексу для проектування рецептур хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Шаруда С. С. Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва. — 2008 // Искусств. интеллект.
3.

Лисюк Г. М. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів : навч. посіб. — Х., 2009
4.

Кишенько В. Д. Вирішення задачі багатокритеріальної оптимізації при управлінні технологічними процесами хлібопекарського виробництва. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Шаруда С. С. Інтелектуальна система сценарного управління хлібопекарським виробництвом. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
6.
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: Кондор, 2010
7.

Швед С. М. Системний аналіз технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
8.

Долуда А. В. Система критеріїв та параметрів проектування хлібопекарських виробництв у навчанні майбутніх інженерів-технологів харчової галузі // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2014. - № 42/43.
9.

Шаруда С. С. Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2009. - № 2.
10.

Поливода В. В. Задачі оптимізації управління виробництвом хлібопродуктів із заданими властивостями // Систем. технології. - 2016. - № 4.
11.

Товма Л. Ф. Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Mаса для формування" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
12.

Маноха Л. Ю. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — К., 1995
13.

Маноха Л. Ю. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — К., 1995
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського