РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л83-6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
13
Представлено документи
з 1 до 13
1.
Арсеньєва Л. Ю.
Розроблення програмного комплексу для проектування рецептур хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Шаруда С. С.
Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва
. — 2008 //
Искусств. интеллект
.
3.
Лисюк Г. М.
Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів
: навч. посіб. — Х., 2009
4.
Кишенько В. Д.
Вирішення задачі багатокритеріальної оптимізації при управлінні технологічними процесами хлібопекарського виробництва
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Шаруда С. С.
Інтелектуальна система сценарного управління хлібопекарським виробництвом
. — 2010 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
6.
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
: навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: Кондор, 2010
7.
Швед С. М.
Системний аналіз технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів
. — 2012 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
8.
Долуда А. В.
Система критеріїв та параметрів проектування хлібопекарських виробництв у навчанні майбутніх інженерів-технологів харчової галузі
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2014. - № 42/43.
9.
Шаруда С. С.
Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством
//
Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту
. - 2009. - № 2.
10.
Поливода В. В.
Задачі оптимізації управління виробництвом хлібопродуктів із заданими властивостями
//
Систем. технології
. - 2016. - № 4.
11.
Товма Л. Ф.
Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Mаса для формування"
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 6.
12.
Маноха Л. Ю.
Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината
: Дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — К., 1995
13.
Маноха Л. Ю.
Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината
: Дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — К., 1995
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського