РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (11)
Пошуковий запит: (<.>A=Сторож Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Юкало В. Г. Характеристика міцел казеїну, виділених у системі вода - білки молока - кислий полісахарид. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Юкало В. Г. Виділення суміші alphaS-казеїнів коров'ячого молока для отримання біоактивних пептидів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Юкало В. Г. Кількісне визначення фосфопротеїдів коров'ячого молока. — 2010 // Харч. пром-сть.
4.

Юкало В. Г. Протеоліз різних фракцій казеїну ферментними системами лактококів. — 2011 // Харч. пром-сть.
5.

Юкало В. Г. Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Сторож Л. А. Електронна мікроскопія нативних казеїнових міцел // Біологія тварин. - 2011. - 13, № 1/2.
7.

Юкало А. В. Протеїни казеїнового комплексу молока корів (Bos taurus) як попередники біологічно активних пептидів // Біотехнологія. - 2012. - 5, № 4.
8.

Юкало В. Г. Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
9.

Юкало В. Г. Протеоліз казеїнових фракцій ензимами лактококів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
10.

Сторож Л. А. Біотехнологія функціональних фосфопептидів з білків казеїнового комплексу коров'ячого молока : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2018. — 20, [1]: рис.
11.

Юкало В. Г. Технологія пасти сиркової з гідролізатом білків сироватки молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
12.

Юкало В. Г. Антигіпертензивні пептиди у продуктах протеолізу концентрату сироваткових білків молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського