Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шаруда С.С. Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — К., 2009. — 23 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Дашкевич А.О. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01. — К., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Сандул О.О. Дослідження та математичне моделювання процесу формування екструзією вибродженого тіста : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Бондар Н.П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Нікончук О.А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 1999. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Кірієва Т.В. Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів : Автореф. дис. д-ра... техн. наук: 05.18.16. — Х., 2002. — 33 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Янаков В. П. Обгрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2011. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Шаран Л.О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Стадник І.Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Топораш І.Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2005. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Капліна Т.В. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Григоренко О.М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Левадна Т.І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2001. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Волощук Г.І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Шевченко Р.І. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2003. — 17 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Солоницька І.В. Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2000. — 16 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Антонюк М.М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Федорова Т.О. Розроблення технології хліба з борошна тритикале : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Бошкова О.Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2008. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Колісниченко Т.О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
| |