Пошуковий запит: (<.>U=Л96$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 540
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ207567 Kowalczyk, Roman. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Text] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 88-97. - ISBN 83-7244-706-3 Rezjume angl. m.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ194884 Krummel, Christian. Charakterisierung der Oberflächenreaktionen von CH4 und H2 auf Ga2O3 [Text] : Diss. / C. Krummel ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Physik. - Gießen : [б.в.], 1998. - 143 S.: Abb. - Бібліогр.: S.: 137-142Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Physik
Видання зберігається у :
|
3. | FAO/45(2)/Vol. 9A Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916. Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
4. | MFI3503/1-2 Hersperger, Thomas Urs. Stromungs- und Kondensationsverhalten bei der direkten Dampfinjektion in viskose Stoffe [Text] : Abh. / T. U. Hersperger ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1996. - 141 S.: Fig. - (Diss ETH ; 11695) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
5. | MFI1991/1-2 Margadant, Paul. Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Text] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
6. | ВА796661 Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Лебська, Тетяна Костянтинівна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Притульська, Наталія Володимирівна; Ніколаєнко, Станіслав Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | Р79620 Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання та відпуску консервів м'ясних, молочних і рибних І2-001-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Плужнікова, О. М (підгот.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА295521 Ільєва, Олена Сергієвна. Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА417374 Клименко, Олег Миколайович. Автоматизоване управління стерилізаторами періодичної дії з використанням методів розробки програматорів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Клименко Олег Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р96934 Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсового проекту з технології консервування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | Р105909 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Бандуренко, Галина Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА783628 Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Летута, Т. М.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ2953 ДСТУ ГОСТ 5717.2:2006 Банки скляні для консервів. Основні параметри та розміри (ГОСТ 5717.2-2003, IDT) [Текст] / оформ. Д. Панкул. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 5717-91; Чинний від 01.10.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, II, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Панкул, Д. (оформ.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | Р133702 Вітамінні заготовки [Текст] / [уклад. І. М. Тумко]. - Харків : Віват, 2017. - 47 с. : кольор. іл. - (Готуємо смачно). - 7100 прим. - ISBN 978-617-690-695-7. - ISBN 978-966-942-253-8 (серія)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тумко, Ірина Миколаївна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА310562 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС66369 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА452467 Польовик, Володимир Вікторович. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Польовик Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА367476 Ольховська, Вікторія Сергіївна. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС112001 Ольховська, Вікторія Сергіївна. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 290-314.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА719836 Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 978-966-184-057-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Суткович, Тетяна Юліанівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Плахотін, Валентин Якович; Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Плахотін, Валентин Якович (ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |