Пошуковий запит: (<.>A=Таран Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Якубчак О. М. Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса за ларвального ехінококозу. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
2. |
Якубчак О. М. Аналіз біологічних ризиків під час виробництва сирого товарного молока : монографія. — Київ: Компринт, 2016
|
3. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: КОМПРИНТ, 2012
|
4. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: Вид. ПП Лисенко М.М., 2011
|
5. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за умов надходження гамма-ізомеру гексахлорциклогексану : монографія. — Київ: Компринт, 2015
|
6. |
Костерин С. А. Влияние ингибиторов энергозависимых Ca2+- транспортирующих систем на ATP-гидролазную активность актомиозина гладкой мышцы // Укр. біохім. журн.. - 2001. - 73, № 2.
|
7. |
Таран Т. В. Вплив природи лігандів на кінетику процесу хімічного міднення та фізико-механічні властивості осадів // Наук. зап.. - 2011. - № 4.
|
8. |
Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія. — К.: Компринт, 2012
|
9. |
Якубчак О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) : [навч. посіб.]. — Київ: Компринт, 2016 - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. гігієна, санітарія і експертиза).
|
10. | Гігієна молока та молочних продуктів : [навч. посіб.]. — Київ: Компринт, 2016 - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. медицина).
|
11. |
Якубчак О. М. Гігієна продуктів тваринного походження : [навч. посібник для ВНЗ]. — Київ: ПрофКнига, 2017 - (Навч. посібники для ВНЗ. Ветеринар. гігєна, санітарія і експертиза).
|
12. |
Таран Т. В. Досвід використання середовища Ігла для культивування лептоспір // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 10.
|
13. |
Герасимчук Р. В. Дослідження поверхні металізованих трафаретних друкарських форм методом спектрів дифузного відбивання світла // Наук. зап.. - 1999. - № 1.
|
14. |
Якубчак О. М. Жирнокислотний склад підшкірної жирової тканини за ларвального ехінококозу свиней // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2.
|
15. |
Таран Т. А. Инструментальная среда создания интеллектуальных обучающих систем. — 2004 // Мат. машини і системи.
|
16. | Интеллектуальный анализ информации ИАИ - 2006 : Сб. тр. VI-й междунар. конф., Киев, 16 - 19 мая 2006 г. — К.: Просвіта, 2006
|
17. | Интеллектуальный анализ информации. ИАИ - 2005 : Сб. тр. V междунар. конф, Киев, 17 - 20 мая 2005 г. — К.: Просвіта, 2005
|
18. |
Таран Т. А. Искусственный интеллект и гуманитарные проблемы: конфликты, рефлексивные процессы, обучающие системы : сб. избр. тр. — К.: Просвіта, 2011
|
19. |
Таран Т. А. Искусственный интеллект. Теория и приложения : учеб. пособие. — Луганск, 2006
|
20. |
Саламатов В. А. Качественный анализ социологического исследования "Отношение граждан Украины к реформам". — 2003 // Систем. дослідж. та інформ. технології.
|
| |