РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-42<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Піддубний В. А. Енергетичне підгрунтя тепло- і масообміну в харчових технологіях. — 2008 // Харч. пром-сть.
2.

Миколів І. М. Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові. — 2010 // Харч. пром-сть.
3.

Єрьоменко Д. О. Напрямки використання вторинних енергоресурсів на підприємствах харчової промисловості. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
4.

Сіднєва Ж. К. Споживання паливно-енергетичних ресурсів підприємств харчовою промисловістю // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41.
5.

Майстренко Н. Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Пробл. заг. енергетики. - 2013. - № 2.
6.

Бурдо О. Г. Пищевые наноэнерготехнологии : [науч. пособие]. — Херсон: Гринь Д.С., 2013
7.

Чагайда А. О. Особливості термокомпресії вторинної пари // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
8.

Мольский С. М. Утилизация тепла холодильных машин в пищевой промышленности и торговле : монография. — Харьков: ХГУПТ, 2013
9.

Будько В. І. Можливості використання відновлювальних джерел енергії на підприємствах агропромислової та харчової галузей України // Відновлюв. енергетика. - 2013. - № 4.
10.

Shesterenko V. Problem of increasing the power factor in industrial enterprises // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
11.

Бурдо О. Г. Технологии адресной доставки энергии и термотрансформации при производстве продуктов питания // Problemele energeticii regionale. - 2016. - № 2.
12.

Авдєєва Л. Ю. Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості // Наука та інновації. - 2016. - № 4.
13.

Євтушенко О. В. Побудова моделі інтелектуального агента для інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
14.

Розен В. П. Порівняльний аналіз методів прогнозування споживання електроенергії виробничих систем // Вісн. Криворіз. нац. ун-ту : зб. наук. пр. - 2016. - Вип. 42.
15.

Соколенко А. І. Пропозиції до використання замкнутих енергоматеріальних контурів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
16.

Шевченко О. Ю. Замкнуті енергетичні контури в харчових технологіях // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
17.

Шевченко О. Ю. Енергоімпульсні трансформації в середовищах харчових виробництв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 3.
18.

Baliuta S. Fuzzy logic energy management system of food manufacturing processes // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
19.

Baliuta S. Fuzzy logic energy management system of food manufacturing processes // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
20.

Pak A. V. Development of an apparatus with induced heat-and-mass transfer for drying and hydrothermal processing of moist materials // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 3/8.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського