РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л80-42<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
25
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Піддубний В. А.
Енергетичне підгрунтя тепло- і масообміну в харчових технологіях
. — 2008 //
Харч. пром-сть
.
2.
Миколів І. М.
Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
3.
Єрьоменко Д. О.
Напрямки використання вторинних енергоресурсів на підприємствах харчової промисловості
. — 2012 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
4.
Сіднєва Ж. К.
Споживання паливно-енергетичних ресурсів підприємств харчовою промисловістю
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2011. - № 41.
5.
Майстренко Н. Ю.
Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України
//
Пробл. заг. енергетики
. - 2013. - № 2.
6.
Бурдо О. Г.
Пищевые наноэнерготехнологии
: [науч. пособие]. — Херсон: Гринь Д.С., 2013
7.
Чагайда А. О.
Особливості термокомпресії вторинної пари
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 50.
8.
Мольский С. М.
Утилизация тепла холодильных машин в пищевой промышленности и торговле
: монография. — Харьков: ХГУПТ, 2013
9.
Будько В. І.
Можливості використання відновлювальних джерел енергії на підприємствах агропромислової та харчової галузей України
//
Відновлюв. енергетика
. - 2013. - № 4.
10.
Shesterenko V.
Problem of increasing the power factor in industrial enterprises
//
Ukr. Food J.
. - 2015. - 4, № 1.
11.
Бурдо О. Г.
Технологии адресной доставки энергии и термотрансформации при производстве продуктов питания
//
Problemele energeticii regionale
. - 2016. - № 2.
12.
Авдєєва Л. Ю.
Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості
//
Наука та інновації
. - 2016. - № 4.
13.
Євтушенко О. В.
Побудова моделі інтелектуального агента для інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 5.
14.
Розен В. П.
Порівняльний аналіз методів прогнозування споживання електроенергії виробничих систем
//
Вісн. Криворіз. нац. ун-ту
: зб. наук. пр. - 2016. - Вип. 42.
15.
Соколенко А. І.
Пропозиції до використання замкнутих енергоматеріальних контурів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
16.
Шевченко О. Ю.
Замкнуті енергетичні контури в харчових технологіях
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 1.
17.
Шевченко О. Ю.
Енергоімпульсні трансформації в середовищах харчових виробництв
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 3.
18.
Baliuta S.
Fuzzy logic energy management system of food manufacturing processes
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
19.
Baliuta S.
Fuzzy logic energy management system of food manufacturing processes
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
20.
Pak A. V.
Development of an apparatus with induced heat-and-mass transfer for drying and hydrothermal processing of moist materials
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 3/8.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського