РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (104)Журнали та продовжувані видання (410)Автореферати дисертацій (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 106
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Odarchenko D. Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
2.

Matvienko S. Determination of composition based on thermal conductivity by thermistor direct heating method // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 1/5.
3.

Zasiadko Ya. Experimental and theoretical study of ice formation on vertical cooled pipes // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
4.

Kasabova K. Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 3/11.
5.

Zahorulko An. Improving a vacuum-evaporator with enlarged heat exchange surface for making fruit and vegetable semi-finished products // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
6.

Simakhina H. Low temperatures in food technologies // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
7.

Biletskyi E. Methods for defining hydraulic losses during power-law fluids flow // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
8.

Yudina T. Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
9.

Zagorulko A. Universal multifunctional device for heat and mass exchange processes during organic raw material processing // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/1.
10.

Харенко Д. О. Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2013
11.

Карнаух В. В. Інтенсифікація тепломасообмінних процесів у вентиляторних градирнях плівкового типу : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2006
12.

Максисько О. Р. Інтенсифікація теплообмінних процесів з використанням поверхнево-активних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2012
13.

Безбах І. В. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2002
14.

Іващук В. В. Автоматизоване управління процесом випарювання асортиментних продуктів харчової промисловості // НТІ. - 2016. - № 2.
15.

Пуховий І. І. Аналіз теплообміну в процесі зростання льодяних бурульок, що використовуються для акумулювання природного холоду та підігріву повітря в системах теплопостачання // Відновлюв. енергетика. - 2007. - № 1.
16.

Піддубний В. А. Вакуумне охолодження рідин і рідиновмісних середовищ. — 2011 // Харч. пром-сть.
17.

Тітлова О. О. Вдосконалення систем автоматичного керування абсорбційних холодильних приладів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07. — О., 2012
18.

Суткович Т. Ю. Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини : монографія. — Полтава, 2009
19.

Бабанов І. Г. Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
20.

Ялпачик В. Ф. Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського