РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822-106$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Malafaev M. Research of functional animal proteins influence on food systems' viscosity // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 2/11.
2.

Жигунов Д. Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
3.

Жигунов Д. Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
4.

Кравченко М. Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
5.

Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошна // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
6.

Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
7.

Крамаренко Д. Дослідження впливу добавок гідробіонтів на властивості клейковини пшеничного борошна // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
8.

Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
9.

Шаніна О. М. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
10.

Юрченко С. О. Реологічні та хлібопекарські властивості борошна сортів ярої м'якої пшениці як вихідного матеріалу в селекції на якість зерна. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
11.

Швед С. М. Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращання показників якості борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
12.

Кравченко М.  Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі. — 2012 // Товари і ринки.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського