РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л822-106$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Юрченко С. О.
Реологічні та хлібопекарські властивості борошна сортів ярої м'якої пшениці як вихідного матеріалу в селекції на якість зерна
. — 2007 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
2.
Кравченко М.
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі
. — 2012 //
Товари і ринки
.
3.
Швед С. М.
Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращання показників якості борошна
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 46.
4.
Юрчак В. Г.
Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 47.
5.
Malafaev M.
Research of functional animal proteins influence on food systems' viscosity
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 2/11.
6.
Самохвалова О. В.
Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошна
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 6/10.
7.
Кравченко М.
Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей
//
Товари і ринки
. - 2016. - № 1.
8.
Крамаренко Д.
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на властивості клейковини пшеничного борошна
//
Техн. науки та технології
. - 2017. - № 4.
9.
Шаніна О. М.
Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
10.
Шидакова-Каменюка О. Г.
Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
11.
Жигунов Д.
Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 1.
12.
Жигунов Д.
Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 1.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського