Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Привалова В. Г. Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011
|
2. |
Євсеєнко Т. П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2005
|
3. |
Колісниченко Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2004
|
4. |
Груданов В. Я. Моделирование процесса формования макаронных изделий в матрицах с улучшенными характеристиками. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
5. |
Черевко О. І. . — Харків, 2013
|
6. |
Чуйко М. М. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
|
7. |
Грибков С. В. Розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління макаронним виробництвом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — К., 2013
|
8. |
Бошкова О. Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
|
9. |
Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2003
|
10. |
Лісовенко О. Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти. — К.: Наук. думка, 2000
|
11. |
Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук : 05.18.01. — К., 2000
|
12. |
Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2001
|
13. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
14. |
Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
15. |
Набоков Д. О. Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2016
|
16. |
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
17. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
18. |
Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
19. |
Шаповалова Н. Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.) // Товари і ринки. - 2021. - № 4.
|
20. |
Beraliyeva E. Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|
| |