Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Одарченко Д. М. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
|
2. |
Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
|
3. |
Лисица А. Ю. Теплотехнические аспекты энергосбережения и сохранения качества плодоовощной продукции при быстром замораживании. — 2007 // Пром. теплотехника.
|
4. |
Белінська С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15. — К., 2010
|
5. |
Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
7. |
Сімахіна Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. — К.: Сталь, 2011
|
8. |
Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
|
9. |
Белінська С. Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
|
10. |
Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
|
11. |
Орлова Н. Я. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції : монографія. — К., 2013
|
12. |
Ялпачик В. Ф. Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
13. |
Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10.
|
14. |
Ялпачик В. Ф. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
15. |
Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
16. |
Снєжкін Ю. Ф. Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів // Пром. теплотехника. - 2015. - 37, № 6.
|
17. |
Acho F. Impact of freezing processing on nutritive and antioxidant properties of leafy vegetables consumed in Southern Cote d'Ivoire // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
|
18. |
Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Вінниця, 2015
|
19. |
Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
|
20. |
Черевко О. І. Вплив пасерування цибулі на її зберігання за низьких температур // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
|
| |