Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 99
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Болога М. К. Применение электроплазмолиза в производстве рыбной муки. — 2001 // Пром. теплотехника.
|
2. |
Васюкова А. Т. Копчение маринованной рыбы : Моногр. — Донецк: ДУНПГО, 2003
|
3. |
Черевко А. И. Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию : Моногр. — Х.: ХДАТОХ, 2003
|
4. |
Козлов А. П. Риба та рибні товари : навч. посіб. — Д., 2008
|
5. |
Сидоренко О. В. Формування асортименту та якості риборослинних продуктів : Моногр. — К., 2006
|
6. |
Коновалов Д. В. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Миколаїв, 2006
|
7. |
Памбук С. А. Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
|
8. |
Пронін І. О. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2001
|
9. |
Луценко Д. П. Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999
|
10. |
Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
|
11. |
Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
|
12. |
Бреславець Т. В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2004
|
13. |
Паламарчук Г. С. Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — О., 2005
|
14. |
Голуб М. О. Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20. — К., 2011
|
15. |
Рябець О. Ю. Наукові принципи технології аналогів ікри : монографія. — Х., 2010
|
16. |
Битютська О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
|
17. |
Приліпко Т. М. Технологія переробки продукції рибництва : навч. посіб. — Кам'янець-Поділ.: Зволейко Д. Г., 2010
|
18. |
Дончевська Р. С. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
|
19. |
Коваленко В. О. Харчова та біологічна цінність білкової домішки на основі рибної колагеномісткої сировини. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
20. |
Bekh I. Analysis of the different kinds of food by semiconductor SnO2/p-Si sensors. — 2012 // Вісн. Київ. нац. ун-ту. Сер. Радіофізика та електроніка.
|
| |