Пошуковий запит: (<.>U=Л956-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Polishchuk G. Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/11.
|
2. |
Sapiga V. Effect of natural ingredients on the structural-mechanical and physicochemical properties of ice cream mixes // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 3.
|
3. |
Sapiga V. Enzymatic destruction of protopectin in vegetable raw materials to increase its structuring ability in ice cream // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
|
4. |
Osmak T. Enzymatic hydrolysis of lactose in concentrates of reconstituted demineralized whey, intended for ice cream production // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
|
5. |
Bass O. Investigation of viscous characteristics of ice cream mixtures with starch syrup // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
6. |
Shevchenko O. Technological functions of hydrolyzed whey concentrate in ice cream // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 4.
|
7. |
Згурський А. В. Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45.
|
8. |
Поліщук Г. Є. Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішах. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Денисова Н. Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива // Техн. науки та технології. - 2020. - № 2.
|
10. |
Поліщук Г. Є. Дослідження впливу гідротермічного та механічного оброблення на структуруючу здатність зародків пшениці // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
|
11. |
Гулак О. В. Дослідження мікробіологічних показників рослинних екстрактів як рецептурних інгредієнтів у виробництві морозива. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
12. |
Поліщук Г. Є. Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива. — 2012 // Наука та інновації.
|
13. |
Гавриш А. В. Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. — 2012 // Наука та інновації.
|
14. |
Поліщук Г. Є. Мікробіологічні показники рослинних екстрактів для виробництва морозива // Біотехнологія. - 2011. - 4, № 4.
|
15. |
Бреус Н. М. Математичне моделювання процесу екстрагування у системах "вода/рослинна сировина" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
|
16. |
Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
17. |
Бреус Н. М. Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
|
18. |
Згурський А. В. Перерозподіл пектинових речовин в овочевій сировині при виробництві морозива. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
19. |
Поліщук Г. Є. Порівняльний аналіз структуруючої здатності овочевих пюре у складі сумішей морозива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
|
20. |
Устименко І. М. Розробка нового виду молоковмісного морозива, збагаченого купажованою олією // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
| |