Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Глоба О. В. Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Чук В. В. Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
4. |
Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
7. |
Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Глоба О. В. Теплоперенесення в плівках яблучного соку. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
9. |
Тележенко Л. Н. Сохранение фенольных соединений при переработке растительного сырья. — 2008 // Вісн. стоматології.
|
10. |
Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
|
11. |
Петрова Ю. М. Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2004
|
12. |
Оленєв М. В. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2009
|
13. |
Оленєв М. В. Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітного поля надвисокої частоти : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2008
|
14. |
Суткович Т. Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
|
15. |
Осокіна Н. М. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15. — Умань, 2007
|
16. |
Ткач Н. І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2004
|
17. |
Саркісян Г. О. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2009
|
18. |
Горячова О. О. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011
|
19. |
Жеплінська М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
20. |
Горячова О. О. Товарознавча оцінка натуральних яблучних соків : монографія. — Полтава: ПУЕТ, 2012
|
| |