РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (29)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.41$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пархаєва Н. В. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2000
2.

Пестіна Г. О. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2009
3.

Белінська С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
4.

Непочатих Т. А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2005
5.

Пузік Л. М. Наукове обгрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2010
6.

Пестіна Г. О. Сучасні напрямки в технології переробки дині : монографія. — Х., 2010
7.

Філь М. І. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011
8.

Тарасенко В. Г. Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування і тривалого зберігання. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
9.

Колтунов В.  Структурні складові плодів гарбуза. — 2012 // Товари і ринки.
10.

Думенко К. М. Розробка машини транспортерного типу для подрібнення насінників гарбуза. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
11.

Дьякова Ю. С-вітамінність баклажанових снеків // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
12.

Білоус В. І. Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним способом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
13.

Дьякова Ю. Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
14.

Цуркан О. В. Узагальнення кінетики 1-го періоду фільтраційного зневоднення свіжоочищеного насіння гарбуза з вібраційно-пневматичною активацією // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
15.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
16.

Ялпачик В. Ф. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
17.

Антонюк І. Технологія збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
18.

Pazyuk V. Determination of rational modes of pumpkin seeds drying // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
19.

Гніцевич В. А. Дослідження процесу ферментолізу м'якоті гарбуза // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
20.

Gao D. Determining the effect of pH-shifting treatment on the solubility of pumpkin seed protein isolate // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 5/11.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського