РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л837.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Shevchenko A. Biochemical processes in the dough for diabetic bakery products, enriched with proteins and food fibers // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
2.

Medvid I. Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
3.

Biletska Ya. Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/11.
4.

Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
5.

Dotsenko V. Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
6.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
7.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
8.
Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини. — Харків, 2021
9.

Шаніна О. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
10.

Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
11.

Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
12.

Черниш Л. М. Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2017
13.

Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
14.

Буяльська Н. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
15.

Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1.
16.

Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба : монографія. — Харків, 2014
17.

Михонік Л. А. Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
18.

Місечко Н. О. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
19.

Дробот В. І. Використання шроту насіння гарбуза в технології безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
20.

Грищенко А. М. Дослідження впливу різних видів гречаного борошна на якість безглютенового хліба // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського