РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (6)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=У9(4УКР)306.751.6<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
15
Представлено документи
з 1 до 15
1.
Міненко М. А.
Організаційні заходи по забезпеченню ефективного функціонування професійних об'єднань в хлібопекарській галузі України
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Васильченко А. Н.
Состояние хлебопекарной отрасли Украины в современных условиях
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Матвеева И. В.
Традиции и инновации в хлебопекарной промышленности
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Останкова Л. А.
Стратегія підприємницької дяльності господарюючих суб'єктів
: Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.02.03. — Донецьк, 2000
5.
Полінчик-Ярова Т. В.
Стан розвитку підприємств хлібопекарної промисловості за етапами життєвого циклу продукції
. — 2009 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Ільків Л. А.
Ефективність переробки зерна в АПК
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2011. - № 39.
7.
Кравченко О. В.
Передумови становлення та розвиток інтегрованих формувань в хлібопекарській промисловості
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 45.
8.
Маргасова В. Г.
Використання кластерного аналізу при виробництві хлібобулочних виробів в Україні
//
Наук. вісн. Черніг. держ. ін-ту економіки і упр. Сер. Економіка
. - 2012. - Вип. 3.
9.
Чумак Р.
Аналіз кон'юнктури ринку по виробництву хлібопекарських виробів в Україні
//
Наук. вісн.
. - 2015. - № 8.
10.
Коваленко Л. О.
Проблеми та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості
//
Наук. вісн. Черніг. держ. ін-ту економіки і упр. Сер. Економіка
. - 2014. - Вип. 2.
11.
Басюркіна Н.
Аналіз стану хлібопекарської промисловості України та перспективи розвитку
//
Наук. вісн.
. - 2015. - № 9.
12.
Шевченко-Перепьолкіна Р. І.
Злиття та поглинання як засоби запобігання збитковості підприємств харчової промисловості
: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04. — Одеса, 2015
13.
Савченко Т. В.
Дослідження особливостей споживання та виробництва хлібобулочних виробів в Україні
//
Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво
. - 2014. - Вип. 5.
14.
Strashynska L.
Bread and bakery market in Ukraine: trends, problems and prospects of development
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 5.
15.
Бокій О. В.
Функціонування та розвиток ринку хлібобулочних виробів в Україні
: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03. — Київ, 2018
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського