РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (50)Журнали та продовжувані видання (6)Автореферати дисертацій (7)Наукова періодика України (94)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Драган О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Драган О. І. Удосконалення внутрішньовиробничого госпрозрахунку на підприємствах м'ясної промисловості. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
2.

Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
3.

Драган О. І. Організаційно-економічна реструктуризація підприємств м'ясної промисловості при переході до ринкової економіки : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01. — К., 2001
4.

Драган О. І. Теоретично-методологічні підходи до конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Драган О. І. Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Драган О. І. Теоретичні підходи щодо визначення конкурентоспроможності м'ясної продукції. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Драган О. І. Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Драган О. І. Управління конкурентоспроможністю підприємств: теоретичні аспекти : моногр. — К., 2006
9.

Драган О. І. Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики : Моногр. — К., 2007
10.

Драган О. І. Формування корпоративної культури на підприємствах м'ясної промисловості. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Драган О. І. Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Драган О. І. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04. — К., 2008
13.

Драган О. І. Удосконалення фінансового забезпечення конкурентоспроможності малих підприємств м'ясної промисловості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Драган О. І. Заходи щодо удосконалення управління структурними підрозділами на підприємствах м'ясної промисловості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Драган О. І. Методичні підходи до впровадження логістичної системи на підприємстві м'ясної промисловості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Драган О. В. Продуктивні якості та генетичні особливості свиней при внутрішньопородному поєднанні різних типів української м'ясної породи : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01. — Полтава, 2009
17.

Драган О. І. Конкурентні стратегії розвитку підприємств м'ясної галузі. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Тихонова Н. О. Назад в майбутнє. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Мостенська Т. Л. Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України : монографія. — К., 2010
20.

Драган О. І. Виробничий потенціал підприємства: теоретичні аспекти. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського