Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Сирохман І. В. Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Сирохман І. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів // Товари і ринки. - 2017. - № 2.
|
4. |
Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Сирохман І. В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
7. |
Бодак М. П. Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення : підручник. — Львів, 2018
|
8. | Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2014
|
9. |
Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів : [підручник]. — Львів: Растр-7, 2014
|
10. |
Сирохман І. В. Управління якістю : [навч. посіб.]. — Львів: Растр-7, 2015
|
11. |
Лозова Т. М. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник. — Львів: Растр-7, 2018
|
12. | Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : [матеріали] IV Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 24 листоп. 2016 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2016
|
13. | VII Міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі) "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", 05 грудня 2019 року : [тези доп.]. — Львів: Растр-7, 2019
|
14. | Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 07 груд. 2017 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2017
|
15. |
Сирохман І. В. Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб. — Львів, 2015
|
16. |
Лозова Т. М. Наукове обгрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини : монографія. — Львів: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017
|
17. |
Сирохман І. В. Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. — Львів: Растр-7, 2018
|
18. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник. — К.: Знання, 2012
|
19. |
Завгородня В. М. Тара і упакування продовольчих товарів : Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів. — Л.: Вид-во ЛКА, 2001
|
20. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2002
|
| |