РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (25)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Е422.265$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сергєєва Ж. Ю. Антагоністична активність лактобактерій, ізольованих із ферментованих рослинних продуктів із В'єтнаму // Мікробіологія і біотехнологія. - 2016. - № 4.
2.

Мерліч А. Г. Антагоністична активність бактерій Lactobacillus plantarum, виділених з рослинних джерел України та Франції, проти фітопатогенних бактерій // Мікробіологія і біотехнологія. - 2016. - № 4.
3.

Василюк О. М. Пробіотичні властивості штамів Lactobacillus plantarum ендемічних ферментованих продуктів України : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07. — Київ, 2016
4.

Русакова М. Ю. Утворення полівидової біоплівки молочнокислими бактеріями Lactobacillus plantarum Р17630 та дріжджоподібними грибами Candidа albicans ATCC 18804 // Мікробіологія і біотехнологія. - 2016. - № 2.
5.

Страшнова І. В. Створення і оцінка біотехнологічної цінності композицій лактобактерій // Мікробіологія і біотехнологія. - 2016. - № 2.
6.

Гармашева І. Л. Взаємодія клітин штаму Lactobacillus plantarum 337Д УКМ B-2627 з глинистими мінералами in vitro // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 4.
7.

Матковська А. І. Пошук пробіотично активних штамів лактобактерій, виділених із різних екологічних ніш // Мед. реабілітація, курортологія, фізіотерапія. - 2016. - № 3.
8.

Vinnikova L. Lactic acid bacteria compositions for application in the meat industry // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
9.

Мерліч А. Г. Антагоністична активність продуктів метаболізму бактерій Lactobacillus plantarum та Enterococcus italicus за сумісної дії проти фітопатогенних бактерій // Мікробіологія і біотехнологія. - 2017. - № 3.
10.

Teneva D. Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains against Salmonella pathogens // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
11.

Подольська В. І. Вплив імпульсного електричного поля на поверхневі властивості клітин лактобактерій Lactobacillus plantarum і біогенне формування ультрадисперсного срібла // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2017. - 8, № 2.
12.

Ліманська Н. Поширення Lactobacillus plantarum у ферментованому рослинному матеріалі з України і Франції // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 74.
13.

Похилько Ю. М. Стійкість бактерій роду Lactobacillus до метаболітів травної системи // Мікробіологія і біотехнологія. - 2017. - № 2.
14.

Васильєва Н. Ю. Математичний аналіз та оптимізація складу поживного середовища для штаму Lactobacillus plantarum ONU87 // Мікробіологія і біотехнологія. - 2013. - № 2.
15.

Merlich A. G. Lactobacillus plantarum in must from grape cultivated in the south of Ukraine // Мікробіологія і біотехнологія. - 2013. - № 3.
16.

Орябінська Л. Б. Імуномодулювальні властивості пробіотика на основі молочнокислих бактерій та рослинного компонента // Наук. вісті НТУУ "КПІ". - 2014. - № 3.
17.

Korotaeva N. V. Effect of Lactobacillus plantarum ONU87 in mixture with autolysate of Erwinias on formation of tumors caused by Rhizobium radiobacter C58 // Мікробіологія і біотехнологія. - 2013. - № 2.
18.

Нідялкова Н. А. Субстратна специфічність пептидази 2 Вacillus thuringiensis ІМВ В-7324 // Мікробіологія і біотехнологія. - 2013. - № 2.
19.

Скороход И. А. Влияние биологически активных веществ фосфатминерализующих штаммов рода Bacillus на семена растений, подвергнутые оксидативному стрессу // Мікробіологія і біотехнологія. - 2013. - № 2.
20.

Limanska N. V. Detection of plantaricin genes in strains of Lactobacillus plantarum - antagonists of phytopathogenic bacteria // Мікробіологія і біотехнологія. - 2015. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського