РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (54)Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ibraimova S. Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 6/11.
2.

Zlateva D. Effect of Spirulina platensis and Kelp biomass addition on the fatty acid composition of wheat bread // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
3.

Bilyk O. Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
4.

Bilyk O. Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
5.

Stepankova G. Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
6.

Bilyk O. Studying the effect of the integrated bread baking improver "Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
7.

Bondarenko Yu. The use of golden flax seeds and oats sourbread іn the productіon of wheat bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
8.

Bondarenko Yu. The use of golden flax seeds and oats sourbread іn the productіon of wheat bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
9.

Черниш Л. М. Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2017
10.

Бараболя О. В. Використання напівфабрикатів гарбуза для збагачення хліба пшеничного // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2018. - № 4.
11.

Шевченко А. О. Вплив порошку топінамбуру на мікробіологічні та біохімічні процеси в тісті при виготовленні хлібобулочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
12.

Дробот В. І. Вплив продуктів переробки гарбуза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
13.

Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
14.

Макаренко Є. В. Дослідження антагоністичних властивостей хліба з функціональними харчовими добавками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
15.

Хомич Г. П. Дослідження біологічно активних речовин хеномелесу та продуктів його переробки // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
16.

Білик О. А. Дослідження ефективності використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість" для подовження свіжості хлібців висівкових // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
17.

Білик О. А. Дослідження ефективності використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість" для подовження свіжості хлібців висівкових // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
18.

Арсеньєва Л. Ю. Збагачення хлібобулочних виробів білком насіння бобових // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 3.
19.

Степанькова Г. В. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
20.

Бондаренко Ю. В. Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського