РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л838<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Назаренко Е. А. Разработка технологии производства заварного ржано-пшеничного хлеба при дискретном режиме работы хлебопекарного предприятия. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Михонік Л. А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2008
3.

Рак В. П. Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами. — 2010 // Харч. пром-сть.
4.

Семенова А. Б. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
5.

Писарець О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2015
6.

Гуменюк О. Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен // Техн. науки та технології. - 2016. - № 1.
7.

Tsykhanovska I. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
8.

Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
9.

Дробот В. І. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
10.

Фалендиш Н. О. Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25.
11.

Yakiyayeva M. Devising the formulation and technology for baking buns from flour of composite mixtures and sugar beet // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 5/11.
12.

Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
13.

Краєвська С. Технологія крафтового житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
14.

Галясний І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2019
15.

Samilyk M. Development of bread technology with high biological value and increased shelf life // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
16.

Bayramov E. Increasing the biological value of bread through the application of pumpkin puree // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського