Пошуковий запит: (<.>U=Л839-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. |
Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2003
|
2. |
Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2001
|
3. |
Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук : 05.18.01. — К., 2000
|
4. |
Колісниченко Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2004
|
5. |
Євсеєнко Т. П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2005
|
6. |
Привалова В. Г. Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011
|
7. |
Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
|
8. |
Чуйко М. М. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
|
9. |
Гревцева Н. В. Дослідження механізму взаємодії овочевих кріопаст з компонентами макаронного тіста // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
10. |
Rozhno O. Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pasta // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
|
11. |
Рожно О. В. Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
12. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
13. |
Набоков Д. О. Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2016
|
14. |
Daribayeva G. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
15. |
Юрчак В. Г. Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макаронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грибів шиїтаке // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
16. |
Дричик М. Ю. Споживні властивості макаронних виробів з додаванням порошку лушпиння цибулі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
17. |
Рожно О. В. Розробка технології безглютенових макаронних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2018
|
18. |
Шаповалова Н. Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.) // Товари і ринки. - 2021. - № 4.
|
19. |
Beraliyeva E. Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
|