РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л914<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Осокіна Н. М. Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
2.

Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2001
3.

Осокіна Н. М. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15. — Умань, 2007
4.

Одарченко А.  Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки. — 2012 // Товари і ринки.
5.

Одарченко Д. М. Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі журавлини та калини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
6.

Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
7.

Хомич Г. Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
8.

Заморська І. Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
9.

Khomych G. Study of the chemical composition of cranberry and the use of berries in food technology // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
10.

Dubinina A. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
11.

Jgenti M. Effect of methyl jasmonate, salicylic acid and ascorbic acid on quality parameters of strawberry (Fragaria x ananassa Duch) fruit during cold storage // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 3.
12.

Заморська І. Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової // Техн. науки та технології. - 2018. - № 2.
13.

Благополучна А. Г. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
14.

Obolkina V. Characteristics of changes of the chemical composition of cranberry marsh in the process of obtaining puree // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
15.

Deinychenko L. Influence of processing parameters on the techno-functional properties of berry coagulants // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
16.

Zamorska I. Improvement of the technology of garden strawberry jam in combination with apple puree // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
17.

Deinychenko L. Influence of processing parameters on the techno-functional properties of berry coagulants // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
18.

Грушковська А. О. Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
19.

Костенко Є. Є. Дослідження властивостей ягід журавлини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
20.

Михайлов В. М. Технологічно-апаратурне вдосконалення процесів виробництва купажованих плодово-ягідних напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського