РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (17)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
2.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних товарів : Навч. посіб. — К., 1998
3.

Одарченко А. М. Товарознавство молочних товарів : навч. посіб. — Х., 2007
4.

Юкало В. Г. Розщеплення <$E bold beta>-казеїну ферментами протеїназо-позитивних штамів Lactococcus lactis. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Таран В. М. Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Дідух Н. А. Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — О., 2008
7.

Міхалєва М.  Дослідження можливості використання електричних методів у експресному контролі фальсифікацій молока. — 2010 // Вимірюв. техніка та метрологія.
8.

Скарбовійчук О. М. Зв'язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів. — 2011 // Харч. пром-сть.
9.

Недбайло А. Є. Використання термогідродинамічних процесів для управління властивостями термолабільних систем на прикладі молочної емульсії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06. — К., 2012
10.

Омельченко С. Б. Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
11.

Рыжкова Т. Н. Эффективность переработки молочного сырья на ассортимент молочной продукции в зависимости от породы // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2014. - № 2.
12.

Голуб Б. Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
13.

Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
14.

Іщенко В. М. Застосування молекулярної абсорбційної та емісійної спектрометрії для виявлення фальсифікації пастеризованого молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
15.

Tita M. A. Biological active compounds from native food sources for fermented dairy products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
16.

Tita M. A. Biological active compounds from native food sources for fermented dairy products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
17.

Антощенкова В. В. Управління матеріальними потоками та формування сировинної зони в молокопродуктовому секторі // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 206.
18.

Грідін О. В. Передумови забезпечення економічної ефективності виробництва молока та продуктів його переробки в Україні // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 206.
19.

Далєвська Д. Я. Зміна фізико-хімічних та органолептичних показників молока з біологічно активним йодом у процесі зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського