РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л871.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Дробот В. І. Дослідження дискретно-імпульсного вводу енергії в суспензіях хлібопекарських дріжджів. — 2007 // Харч. пром-сть.
2.

Тесля О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Ханик Я. М. Проблеми сушіння біологічно активних продуктів з точки зору енергоощадності та безпеки праці. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
4.

Козлова С. Г. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
5.

Ободович А. Н. Особенности применения метода дискретно-импульсного ввода энергии при выращивании товарных хлебопекарных дрожжей. — 2011 // Пром. теплотехника.
6.

Чорна Ю. О. Оптимізація керування процесом вирощування хлібопекарських дріжджів // НТІ. - 2014. - № 3.
7.

Ободович А. Н. Экспериментальное определение коэффициента массообмена при культивировании микроорганизмов с применением метода дискретно-импульсного ввода энергии (ДИВЭ) // Пром. теплотехника. - 2015. - 37, № 3.
8.

Сковоринська О. І. Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
9.

Ободович А. Н. Влияние механизмов ДИВЭ на скорость массопереноса и рост микроорганизмов // Пром. теплотехника. - 2016. - 38, № 1.
10.

Самойленко Ю. О. Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07. — Київ, 2015
11.

Савченко О. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба // Техн. науки та технології. - 2016. - № 1.
12.

Паляниця Л. Я. Розмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2015. - № 812.
13.

Чорна Ю. О. Визначення кінетичних параметрів для процесу вирощування хлібопекарських дріжджів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
14.

Reshetnyak L. Effect of alfalfa Medicago sativa on vital activity of yeast S. cerevisiae // Вісн. Нац. авіац. ун-ту. - 2018. - 74, № 1.
15.

Івчук Н. П. Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
16.

Овсяннікова Т. О. Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — Одеса, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського