РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (22)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л965.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
18
Представлено документи
з 1 до 18
1.
Пухляк А. Г.
Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
2.
Басок Б. И.
Интенсификация технологии производства сгущенного молока с сахаром посредством роторно-пульсационных аппаратов
. — 2005 //
Пром. теплотехника
.
3.
Кочубей О. В.
Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2000
4.
Дідух Н. А.
Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1998
5.
Пухляк А. Г.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
6.
Скорченко Т. А.
Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
7.
Скорченко Т.
Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами
. — 2012 //
Товари і ринки
.
8.
Шпачук Л. В.
Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молока
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 46.
9.
Рябоконь Н. В.
Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 47.
10.
Калинина Е. Д.
Динамика кислотности гидролизованных сгущенных консервов с сахаром в процессе хранения
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 2/12.
11.
Рябоконь Н. В.
Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2015
12.
Арсеньєв В. М.
Застосування рідинно-парового ежектора для рекомпресії вторинної пари вакуумних випарних установок
//
Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит
. - 2013. - № 2.
13.
Калініна О. Д.
Розробка технології молока гідролізованого згущеного
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — О., 2012
14.
Рябоконь Н. В.
Актуальність введення згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропами до добового раціону харчування військовослужбовців
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 1.
15.
Кузьмін О. В.
Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 2.
16.
Лементар С. Ю.
Моделювання процесу розпилення молока дисками з різними конструкціями сопел
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
17.
Кравченко М. Ф.
Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
18.
Nabiyeva Z.
Devising technology for dairy products involving low-esterified pectin products
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 3/11.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського