Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
|
2. |
Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
|
3. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2000
|
4. |
Завгородня В. М. Тара і упакування продовольчих товарів : Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів. — Л.: Вид-во ЛКА, 2001
|
5. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2002
|
6. |
Завгородня В. М. Товарознавство пакувальних матеріалів : Навч. посіб. — Л., 2004
|
7. |
Сирохман І. В. Товарознавство смакових товарів : Підруч. — Л., 2003
|
8. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. ВНЗ. — 4-е вид., переробл. і доповн. — К.: Лібра, 2007
|
9. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник. — 5-те вид., переробл. і доповн. — К.: Лібра, 2008
|
10. |
Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Сирохман І. В. Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Лозова Т. М. Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2009
|
14. |
Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
|
15. |
Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
|
16. |
Сирохман І. В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
17. |
Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
18. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник. — К.: Знання, 2012
|
19. | Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2014
|
20. |
Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів : [підручник]. — Львів: Растр-7, 2014
|
| |