РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (37)
Пошуковий запит: (<.>A=Федорова Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пересічний М. І. Технологія продуктів харчування функціонального призначення : монографія. — К., 2008
2.

Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Федорова Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
4.

Федорова Д.  Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців. — 2012 // Товари і ринки.
5.

Пересічний М. Електроактивована вода у харчуванні людини // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
6.

Притульська Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
7.

Федорова Д. Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
8.

Федорова Д. Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів // Техн. науки та технології. - 2016. - № 3.
9.

Федорова Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2016. - № 2.
10.

Притульська Н. В. Термогравіметричне дослідження рибо-рослинних напівфабрикатів з нативних та бланшованих тканин бичка азовського і пшеничних висівок // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11.
11.

Федорова Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб // Товари і ринки. - 2017. - № 1.
12.

Федорова Д. Безпечність сухих риборослинних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2017. - № 2.
13.

Федорова Д. Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання в харчових технологіях // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
14.

Федорова Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
15.

Притульська Н. В. Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
16.

Федорова Д. В. Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
17.

Федорова Д. В. Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Ч. 2 // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
18.

Федорова Д. Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
19.

Федорова Д. М. Метод визначення ієрархій у медицині: вибір раціонального варіанта лікування жінок зі стресовим нетриманням сечі // Здоров'я жінки. - 2019. - № 10.
20.
Оздоровче харчування : навч. посіб. — Київ: КНТЕУ, 2019
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського