РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (7)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (2)
Наукова періодика України (37)
Пошуковий запит:
(<.>A=Федорова Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
26
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Пересічний М. І.
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
: монографія. — К., 2008
2.
Пересічний М. І.
Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Федорова
Д. В.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
4.
Федорова
Д.
Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців
. — 2012 //
Товари і ринки
.
5.
Пересічний М.
Електроактивована вода у харчуванні людини
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 1.
6.
Притульська Н.
Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 1.
7.
Федорова
Д.
Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 2.
8.
Федорова
Д.
Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
//
Техн. науки та технології
. - 2016. - № 3.
9.
Федорова
Д.
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
//
Товари і ринки
. - 2016. - № 2.
10.
Притульська Н. В.
Термогравіметричне дослідження рибо-рослинних напівфабрикатів з нативних та бланшованих тканин бичка азовського і пшеничних висівок
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 6/11.
11.
Федорова
Д.
Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб
//
Товари і ринки
. - 2017. - № 1.
12.
Федорова
Д.
Безпечність сухих риборослинних напівфабрикатів
//
Товари і ринки
. - 2017. - № 2.
13.
Федорова
Д.
Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання в харчових технологіях
//
Техн. науки та технології
. - 2017. - № 4.
14.
Федорова
Д.
Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 3.
15.
Притульська Н. В.
Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
16.
Федорова
Д. В.
Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
17.
Федорова
Д. В.
Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Ч. 2
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
18.
Федорова
Д.
Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2019. - № 2.
19.
Федорова
Д. М.
Метод визначення ієрархій у медицині: вибір раціонального варіанта лікування жінок зі стресовим нетриманням сечі
//
Здоров'я жінки
. - 2019. - № 10.
20.
Оздоровче харчування
: навч. посіб. — Київ: КНТЕУ, 2019
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського