До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


 Бібліотека. Наука. Комунікація. Від управління ресурсами – до управління знаннями (2021)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004116

Колекція: Конференції НБУВ
Тип реcурсу:
 Книга  Збірник публікацій
  

Назва(и):
БІБЛІОТЕКА. НАУКА. КОМУНІКАЦІЯ. ВІД УПРАВЛІННЯ РЕСУРСАМИ – ДО УПРАВЛІННЯ ЗНАННЯМИ
Editors:
ІВАНОВА Майя Вікторівна
ДУБРОВІНА Любов Андріївна
ГОРОВИЙ Валерій Микитович
БОНДАР Наталія Петрівна
ВАСИЛЕНКО Ольга Миколаївна
ГРАНЧАК Тетяна Юріївна
КОВАЛЬ Тетяна Володимирівна
ЛОБУЗІНА Катерина Вілентіївна
МУХА Людмила Вікторівна
ПОПИК Володимир Іванович
ХАМРАЙ О. О.
Дата(и):2021
ISBN:978-966-02-9672-5 (друк.), 978-966-02-9673-2 (електрон.)
DOI:

Збірник містить матеріали міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація. Від управління ресурсами – до управління знаннями», організованої Національною бібліотекою України імені В. І. Вернадського (5–7 жовтня 2021 р.), в яких висвітлені традиційні та інноваційні напрями у діяльності наукових бібліотек в умовах продукування нового знання. Українськими та зарубіжними фахівцями розкриті теоретичні та прикладні аспекти формування, використання, організації доступу до електронних інформаційних ресурсів наукової бібліотеки в сучасному веб-середовищі та оптимізації бібліотечної діяльності в умовах продукування нового знання, зокрема: управління бібліотечно -інформаційним комплексом в умовах трансформації наукових комунікацій; технології управління знаннями в науковій бібліотеці; наукова бібліотека в стратегічних комунікаціях глобального інформаційного простору; біографіки та біобібліографії: знаннєвий ресурс інтелектуального і духовного розвитку українського суспільства; рукописна та архівна спадщина: від рукопису до бази знань; музична культура і музичні фонди бібліотек та архівів в умовах сьогодення; досвід, проблеми та сучасні тенденції функціонування інституту президентства в сучасному інформаційному просторі; тиражування, рефлексії, інтерпретації святого Письма в українській рукописній та друкованій традиції (до 440-ліття виходу друком Острозької Біблії 1581 р.); актуальні проблеми збереження бібліотечних фондів, які становлять культурне надбання України; академічна юдаїка в незалежній Україні (1991–2021): досвід наукових бібліотек.

Видання адресоване працівникам бібліотечно-інформаційної галузі, фахівцям документно- комунікаційної сфери, викладачам, аспірантам і студентам вишів.


Опис документа:

Бібліотека. Наука. Комунікація. Від управління ресурсами – до управління знаннями : матеріали Міжнародної наукової конференції (Київ, 5–7 жовтня 2021 р.) / відп. вип. М. В. Іванова ; ред. Л. А. Дубровіна, В. М. Горовий, Н. П. Бондар, О. М. Василенко, Т. Ю. Гранчак, Л. В. Івченко, Т. В. Коваль, К. В. Лобузіна, Л. В. Муха, В. І. Попик, О. О. Хамрай. – Київ: НБУВ, 2021. – 806 с.978-966-02-9672-5 (друк.). – 978-966-02-9673-2 (електрон.). – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004116


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського