РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (50)
Журнали та продовжувані видання (7)
Автореферати дисертацій (7)
Наукова періодика України (98)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Драган О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
55
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Драган О
. І.
Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
2.
Драган О
. І.
Удосконалення внутрішньовиробничого госпрозрахунку на підприємствах м'ясної промисловості
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
3.
Драган О
. І.
Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики
: Моногр. — К., 2007
4.
Драган О
. І.
Управління конкурентоспроможністю підприємств: теоретичні аспекти
: моногр. — К., 2006
5.
Драган О
. І.
Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Драган О
. І.
Теоретично-методологічні підходи до конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Драган О
. І.
Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Драган О
. І.
Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Драган О
. І.
Теоретичні підходи щодо визначення конкурентоспроможності м'ясної продукції
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Драган О
. І.
Формування корпоративної культури на підприємствах м'ясної промисловості
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
11.
Драган О
. І.
Заходи щодо удосконалення управління структурними підрозділами на підприємствах м'ясної промисловості
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
12.
Драган О
. І.
Методичні підходи до впровадження логістичної системи на підприємстві м'ясної промисловості
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
13.
Драган О
. І.
Удосконалення фінансового забезпечення конкурентоспроможності малих підприємств м'ясної промисловості
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Драган О
. І.
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України
: автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04. — К., 2008
15.
Драган О
. І.
Організаційно-економічна реструктуризація підприємств м'ясної промисловості при переході до ринкової економіки
: Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01. — К., 2001
16.
Драган О
. В.
Державно-правове регулювання діяльності фінансових посередників на ринку цінних паперів
: автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07. — К., 2011
17.
Драган О
. І.
Операційний менеджмент
: навч. посіб. — К., 2010
18.
Мостенська Т. Л.
Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості
: підручник. — К.: Кондор, 2012
19.
Драган О
. В.
Постать Ярослава Вощака в контексті розвитку диригентської культури другої половини ХХ ст.
: автореф. дис. ... канд. мистецтвознав. : 17.00.03. — Л., 2010
20.
Драган О
. В.
Продуктивні якості та генетичні особливості свиней при внутрішньопородному поєднанні різних типів української м'ясної породи
: автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01. — Полтава, 2009
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського