Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2014
|
2. |
Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів : [підручник]. — Львів: Растр-7, 2014
|
3. |
Сирохман І. В. Управління якістю : [навч. посіб.]. — Львів: Растр-7, 2015
|
4. |
Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
|
5. |
Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
|
6. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник. — К.: Знання, 2012
|
7. |
Сирохман І. В. Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб. — Львів, 2015
|
8. |
Лозова Т. М. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник. — Львів: Растр-7, 2018
|
9. | Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : [матеріали] IV Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 24 листоп. 2016 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2016
|
10. | VII Міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі) "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", 05 грудня 2019 року : [тези доп.]. — Львів: Растр-7, 2019
|
11. |
Лозова Т. М. Наукове обгрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини : монографія. — Львів: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017
|
12. |
Сирохман І. В. Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. — Львів: Растр-7, 2018
|
13. | Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 07 груд. 2017 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2017
|
14. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2002
|
15. |
Завгородня В. М. Товарознавство пакувальних матеріалів : Навч. посіб. — Л., 2004
|
16. |
Сирохман І. В. Товарознавство смакових товарів : Підруч. — Л., 2003
|
17. |
Завгородня В. М. Тара і упакування продовольчих товарів : Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів. — Л.: Вид-во ЛКА, 2001
|
18. |
Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
|
19. |
Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
|
20. |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2000
|
| |