РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (86)Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (23)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2014
2.

Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів : [підручник]. — Львів: Растр-7, 2014
3.

Сирохман І. В. Управління якістю : [навч. посіб.]. — Львів: Растр-7, 2015
4.

Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
5.

Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
6.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник. — К.: Знання, 2012
7.

Сирохман І. В. Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб. — Львів, 2015
8.

Лозова Т. М. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник. — Львів: Растр-7, 2018
9.
Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : [матеріали] IV Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 24 листоп. 2016 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2016
10.
VII Міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі) "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", 05 грудня 2019 року : [тези доп.]. — Львів: Растр-7, 2019
11.

Лозова Т. М. Наукове обгрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини : монографія. — Львів: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017
12.

Сирохман І. В. Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. — Львів: Растр-7, 2018
13.
Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 07 груд. 2017 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2017
14.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2002
15.

Завгородня В. М. Товарознавство пакувальних матеріалів : Навч. посіб. — Л., 2004
16.

Сирохман І. В. Товарознавство смакових товарів : Підруч. — Л., 2003
17.

Завгородня В. М. Тара і упакування продовольчих товарів : Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів. — Л.: Вид-во ЛКА, 2001
18.

Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
19.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
20.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2000
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського