Пошуковий запит: (<.>U=Л838$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Солоницька І. В. Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2000
|
2. |
Сафонова О. М. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
|
3. |
Михонік Л. А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2008
|
4. |
Назаренко Е. А. Разработка технологии производства заварного ржано-пшеничного хлеба при дискретном режиме работы хлебопекарного предприятия. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Арсеньєва Л. Ю. Теоретичні та практичні аспекти використання тонкодиспергованих концентратів харчових волокон у технології житньо-пшеничного хліба. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Рак В. П. Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
7. |
Рак В. П. Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
8. |
Мардар М. Р. Медико-біологічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
|
9. |
Семенова А. Б. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
10. |
Писарець О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2015
|
11. |
Гуменюк О. Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен // Техн. науки та технології. - 2016. - № 1.
|
12. |
Дробот В. І. Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
|
13. |
Зуйко В. І. Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2017
|
14. |
Дробот В. І. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
15. |
Бондаренко Ю. В. Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
|
16. |
Tsykhanovska I. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
|
17. |
Tsykhanovska I. Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
|
18. |
Медвідь І. М. Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
|
19. |
Господаренко Г. М. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
|
20. |
Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
|
| |