РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (104)Журнали та продовжувані видання (37)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л873$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
2.

Головко М. П. Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
3.

Kuzmin O. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
4.

Kuzmin O. Internal mechanisms of establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
5.

Олійник С. І. Прогнозування стійкості лікеро-горілчаних напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
6.

Олійник С. І. Застосування природних мінеральних матеріалів у механічному очищенні води для напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
7.

Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
8.

Попова Н. В. Технологія виробництва гіркої настоянки // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
9.

Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
10.

Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм'якшеної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
11.

Dubovkina I. Change of physical and chemical parameters of the liquid binary systems by alternating impulses of pressure // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
12.

Дубовкіна І. О. Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозмінних імпульсів тиску : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2016
13.

Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
14.

Самченко І. О. Визначення ефективності оброблення сортівки вуглецевим активованим і модифікованим матеріалом // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
15.

Левандовський Л. В. Особливості застосування активного вугілля у лікеро-горілчаному виробництві // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
16.

Головко М. П. Дослідження прогнозованої стійкості та якості розроблених настоянок у процесі зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
17.

Хижняк А. О. Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04. — Херсон, 2011
18.

Pokhodylo Y. Detection of falsification of horilka by admittance spectroscopy // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. - 2021. - Вип. 82 (ч. 4).
19.

Тарасюк Л. А. Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
20.

Kuzmin O. Antioxidant ability of alcoholic infusions from vegetable raw materials // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського