Пошуковий запит: (<.>U=Л873$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
|
2. |
Головко М. П. Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
|
3. |
Kuzmin O. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
4. |
Kuzmin O. Internal mechanisms of establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
|
5. |
Олійник С. І. Прогнозування стійкості лікеро-горілчаних напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
|
6. |
Олійник С. І. Застосування природних мінеральних матеріалів у механічному очищенні води для напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
|
7. |
Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
8. |
Попова Н. В. Технологія виробництва гіркої настоянки // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
|
9. |
Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
10. |
Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм'якшеної води // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
11. |
Dubovkina I. Change of physical and chemical parameters of the liquid binary systems by alternating impulses of pressure // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
|
12. |
Дубовкіна І. О. Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозмінних імпульсів тиску : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2016
|
13. |
Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
|
14. |
Самченко І. О. Визначення ефективності оброблення сортівки вуглецевим активованим і модифікованим матеріалом // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
|
15. |
Левандовський Л. В. Особливості застосування активного вугілля у лікеро-горілчаному виробництві // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
16. |
Головко М. П. Дослідження прогнозованої стійкості та якості розроблених настоянок у процесі зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
17. |
Хижняк А. О. Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04. — Херсон, 2011
|
18. |
Pokhodylo Y. Detection of falsification of horilka by admittance spectroscopy // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. - 2021. - Вип. 82 (ч. 4).
|
19. |
Тарасюк Л. А. Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
20. |
Kuzmin O. Antioxidant ability of alcoholic infusions from vegetable raw materials // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
|
| |