РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (45)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Добробабіна Л. Б. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів : автореф. дис... д-ра техн. наук. — О., 2008
2.

Горшунов М. С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
3.

Новікова Т. М. Розробка технології консервів з піленгаса : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2006
4.

Романенко О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
5.

Сахневич В. С. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2001
6.

Кушніренко Н. М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
7.

Сидоренко О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15. — К., 2009
8.

Приліпко Т. М. Технологія переробки продукції рибництва : навч. посіб. — Кам'янець-Поділ.: Зволейко Д. Г., 2010
9.

Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
10.

Богомолова В. В. Удосконалення технології рибних консервів з застосуванням гідроколоїдів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — О., 2013
11.

Победаш М. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
12.

Мазаракі А. А. Інноваційні технології переробки риби : монографія. — Київ, 2014
13.

Никитчина Т. И. Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10.
14.

Barysheva Y. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
15.

Романенко О. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 1.
16.

Голембовська Н. В. Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Одеса, 2016
17.

Міхнєва Є. Г. Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2016
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського